Autobiografia fantàstica «Una gran dissenyadora, Zahara»

¡Bon dia lectors! Acabem la setmana amb altra autobiografia fantàstica. Esperem que us agrade.

«Una gran dissenyadora, Zahara»

Sóc Zahara Vera. Vaig nàixer el 3 de maig de 1907 a Romania. El meu pare s’anomenava Ismael i la meua mare era Alexandra. Tots dos eren d´una classe social baixa i els pocs diners que teniem eren els justs per a pagar el lloguer i comprar el menjar.

Tenia tan sols nou anys quan la primera guerra mundial va esclatar i el meu pare ve ser obligat a lluitar en aquesta i per desgràcia, va morir.

La meua mare va haver de fer-se càrrec de mi i va obrir una tenda de roba la qual, va fer que poguérem anar a viure a una casa molt més gran.

Quan la meva mare va morir, vaig continuar amb el seu negoci. Guanyava molts diners i vaig anar a viure a Londres. Hi vaig comprar una casa gegant i vaig obrir una nova tenda. Treballava dia i nit. La tenda estava sempre plena i quasi no dormia. Malgrat  tots els diners que em donava, vaig veure’m obligada a pujar els preus, tancar més a menut i a dissenyar vestits a mesura. El negoci anava millor.

Uns anys després, vaig fer-li un vestit a la reina i ens vam fer molt amigues. Quedàvem molt i ens rèiem.

Per desgràcia, vaig tindre pneumònia i vaig morir amb la companyia de la reina el 5 d’octubre de l´any 1953 amb 46 anys.

Vera G.