CENTRE D’ EDUCACIÓ AMBIENTAL

El passat dilluns 1 de febrer anàrem a visitar El Centre de Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana. Aquest lloc té la finalitat de contribuir a construir un nou model sociambiental perdurable per millorar la qualitat de vida de les noves generacions. A més traten d’ajudar a les especies de la Comunitat Valenciana a mantindre el seu hàbitat i poder viure ací de la millor manera possible.

Quan varem anar ens feren una visita guiada per tot el centre i ens van ensenyar la marjal que conta en nombroses llacunes que s’omplin en època de pluja i servixen d’hábitat a moltes espècies d’aus de la comunitat com l’ànec, el flamenc o les àguiles. També varem visitar la zona de l’hort on alimentarem a les gallines i ens explicaren la forma que tenen d’aconseguir que posen ous als llocs que més el interessen. Ho fan colocant un ou de fusta al galliner per ajudar a les gallines a recordar que és allí on han de ficar els ous.

Va ser una visita molt interessant i algo divetida per l’aire que ens va acompanyar durant tot el matí. Esperem poder tornar prompte.